CATERING SAN LAZARUS

      Daca sunteti in cautarea unor servicii ireprosabile, care sa va ofere maximum de calitate si promptitudine, noi suntem solutia. Catering-ul reprezinta un intreg complex de activitati menite a fi pe placul clientului din mai multe puncte de vedere. Adaptabilitatea si promptitudinea in servicii reprezinta una dintre regulile de baza in activitatea noastra.

      Cheia succesului nostru este oferta culinara. Mancarea si modul in care este prezentata si servita fac diferenta. Asa ca oferta de produse este conceputa intr-o gama larga, care contine meniuri traditionale. Oferim consultanta gratuita de specialitate in vederea alegerii preparatelor si bauturilor in functie de tipul evenimentului, cerintele dumneavoastra si bugetul de care dispuneti.

      Ocaziile in care consumatorii apeleaza la noi sunt de obicei mese festive,  petreceri aniversare,  mese comemorative, dar si nunti, botezuri sau alte categorii de petreceri private. In acest sens, ARHI SAN LAZARUS dispune de o oferta diversificata, usor adaptabila. Pentru ca evenimentul sa se ridice la nivelul asteptarilor, se impun discutii pentru stabilirea meniului, a numarului de persoane participante si a altor aspecte de ordin practic.

De ce ne-ai alege?

  • suntem o echipa de profesionisti;
  • folosim materii prime de cea mai buna calitate;
  • gatim pe gustul tau;
  • iti oferim preparate proaspete si sanatoase;
  • pastram legatura cu clientii nostri pentru a ne imbunatatii serviciile;

ARHI SAN LAZARUS ofera:

  • catering zilnic pentru companiile private sau publice;
  • catering zilnic pentru copii din scoli, gradinite si afterschool;
  • catering evenimente pentru companii sau petreceri private;

Oferim transport gratuit in Targu-Jiu, in afara localitatii contra cost in functie de numarul de kilometrii.

Raportul calitate-pret si promptitudinea ne mentin pe piata, in topul firmelor de profil.

 

MENIU EVENIMENTE

 

* Acest meniu include servire, tacâmuri și veselă.
* Transportul costă în funcție de numărul de kilometri.
* Meniul poate fi configurat și în funcție de dorințele și sugestiile dvs.

      Dumneavoastra alegeti locatia perfecta pentru eveniment, iar noi – Catering San Lazarus – aducem cele mai bune servicii. Preparatele vor fi adecvate tipului de eveniment pe care doriti sa-l organizati, adaptat bugetului. Meniul nostru  contine o gama variata de preparate din bucataria romaneasca. Livrarea se face tinandu-se cont de normele igienico-sanitare si cu personal  calificat. Transportul se efectueaza cu autoutilitare autorizate de Directia Sanitar Veterinara.

Va asteptam sa va convingeti!

Pentru comenzi: 0757 062 410 / 0740 081 136 

Email: catering@arhisanlazarus.ro