Apelul dumneavoastră va fi preluat în cel mai scurt timp de către unul din membrii echipei şi veţi primii informaţiile necesare în funcţie de profilul evenimentului necesar să l organizăm împreună.

CATERING:

      Pentru momente de reuniune a familiei, de festivitate şi bucurie vă putem consilia pentru a lua cele mai optime şi potrivite decizi. Un coleg al nostru va asigura consilierea dumneavoastră telefonică sau/şi vă va invita la sediu pentru a selecta şi hotărî meniurile şi consistenţa lor în raport de complexitatea evenimentului dar şi a bugetului alocat pentru momentul ce vă determină să apelaţi la serviciile noastre bine descrise în sloganul ce ne uneşte ca echipă.
       Deasemenea aspectele de ordin practic: selectare a locaţiei, transport, modul de prezentare şi servire, vesela şi decorul constituie pentru noi o prioritate pentru a vă bucura din plin de eveniment şi de a vă degreva pe dumnevoastră de orice aspect organizaţional.
       Toate acestea, sub umbrela adaptabilităţii şi a promptitudinii.
Sunaţi la: 0757 062 410 / 0740 081136;
Email: catering@arhisanlazarus.ro

SERVICII FUNERARE:

       Odată cu trecerea la cele veşnice a unei persoane dragi dumnevoastră, încep întrebările şi frământările launtrice.
       Noi venim în ajutorul dumneavoastră şi purtăm grijă de fiecare amănunt ce se impune în astfel de situaţii.
     Ne prezentam in cel mai scurt timp posibil (in funcție de locatie) pentru pregătirea răposatului. Aducem: sicriu, catafalc, capac frigorific, lumânări, tămâie, cărbune, căţuie, (depunera in sicriu si asezare decedatului in locatie se face de catre echipa noastra).
       Pe parcursul depunerii, vă putem răspunde telefonic la orice întrebare cu referire la aspectele organizaţionale ale evenimentului de încercare pentru familia dumnevoastră.
       În ziua evenimentului, înainte cu două ore de plecarea spre biserică (familia fixează ziua şi ora de pornire împreună cu preotul), echipa noastră formată din patru antreprenori pompe funebre va fi prezentă pentru întreaga coordonare (inclusive depunerea in mormant).
       Vor fi asigurate toate cele necesare pentru rânduiala înmormântării: prosoape pentru fiecare preot, prosoape pentru cântăreţ, cruce, sfeşnic, steag, clopot, doliu pentru toţi participanţii, maşină pentru cortegiu, colivă, lumânări, căpeţel, prescure, cană, pânză alba 4m, batiste: 44, pachete alimentare: 44, vin, etc.
       Totodată asigurăm toată logistica necesară pentru masa de pomenire, dar şi pentru toate celălate soroace de pomenire, în funcţie de perioada anului (post sau dulce) şi de bugetul alocat de dumneavoastră într o variantă personalizată.
       Ne adaptăm şi răspundem cu respect şi recunosţinţă pentru toate nevoile ce se impun în astfel de momente, la:
Telefon: 0757 062 405 / 0766 678 385
Email: funerare@arhisanlazarus.ro